Framtidens klassrum - Lotorps skola söker fritidspedagog


Arbetsgivare: Finspångs kommun - Barn och Utbildning
Arbetsort: Finspång
Publiceringdatum: 2017-09-08

Finspångs kommun har cirka 21 000 invånare och antalet anställda är totalt 1 600. Kommunen är organiserad i sektorer under en förvaltning.

Sektor barn- och ungdoms verksamheter är organiserade i ledningsteam där chefer, parallellt med sitt individuella chefsuppdrag, arbetar med gemensamma planeringsförutsättningar och utvecklingsuppdrag för ökad måluppfyllelse. Elevstödet är organiserat för att vara nära enheten och eleven. I kommunen finns även en friskola, två föreningsdrivna förskolor samt ett föräldrakooperativ.

Vi har ca 2 900 barn och ungdomar från 1 - 16 år och vi är ca 460 vuxna som arbetar för en bra verksamhet. Pedagogerna är indelade i väl fungerande arbetslag med stora befogenheter att själva planera sitt arbete. Inom sektor barn- och ungdom ryms även myndighetskontor IFO och socialtjänstverksamhet för barn, unga och familjer. Här finns det samlade barn- och ungdomsstödet, familjeteam, ungdomshälsa och viss fritidsverksamhet. Som stöd i vårt arbete har vi en förankrad ledningsdeklaration med tre ledstjärnor: ansvar, serviceanda och utveckling.

Vi samarbetar med Campus Norrköping/Linköpings universitet och ingår i den verksamhetsförlagda utbildningen på lärarprogrammet.ARBETSUPPGIFTER
Vi söker personal till vår fritidsverksamhet. Vi behöver dig för att utveckla verksamheten ytterligare. Du ingår i ett arbetslag och är delaktig i skolans mål och utvecklingsarbete där pedagogisk utveckling mot framtidens klassrum står högst på agendan.

Tjänsten tillsätts under förutsättning att erforderliga beslut ges.KVALIFIKATIONER
Du är närvarande, nyfiken och nytänkande. Du jobbar formativt och ser fördelarna med att jobba digitalt i lärandet. Centralt i din undervisning finns kommunikation, kreativitet, kritiskt tänkande och kollaborativa arbetssätt. Självklart är du behörig och drivs av att alltid göra bättre. Är du även insatt i Äventyrspedagogik är detta en merit.

ÖVRIGT
Lotorps skola - en F-6 skola, med plats för ca: 160 elever, med långtgående planer på ombyggnation för att möta vårt förhållningssätt till lärande där framtidens klassrum är en viktig del av innehållet.

Vi söker dig som har kompetens att bidra till våra verksamheter oavsett kön, ålder, etnisk tillhörighet, religion eller trosuppfattning, sexuell läggning eller funktionsnedsättning.

I Finspångs kommun tillämpar vi rökfri arbetstid.

Inför rekryteringsarbetet har Finspångs kommun noggrannt tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Arbetslivserfarenhet

Lärare i fritidshem / Fritidspedagog: Mindre än 1 års erfarenhet

Om lön

Månadslön

Om anställningsvillkor

Heltid. Dagtid.
Tillsvidareanställning, tillträde: 2018-01-08 .
Magnus Stark, Rektor
magnus.stark@finspang.se
Camilla Allard-Lundgren, Lärare, Telefonnummer: 073-0431712
camilla.allard@finspang.se
Bergslagsvägen 13-15 61280 Finspång
Finspångs kommun - Barn och Utbildning
Finspångs kommun
61280 Finspång
Ange referens Rekrytering Frita Lo ht-2017


Escape Room Stockholm