Sjuksköterska till Öron-näs och halsmottagning


Arbetsgivare: Landstinget i Uppsala län
Arbetsort: Uppsala
Publiceringdatum: 2017-09-08

Verksamhetsområde Öron-näs och halssjukdomar

Med 8 000 anställda, 1 000 vårdplatser och omfattande öppenvård är Akademiska sjukhuset ett av Sveriges ledande universitetssjukhus. Förutom rollen som länssjukhus är Akademiska leverantör av högspecialiserad
vård och betjänar två miljoner människor i Mellansverige.


Är vi rätt för dig?
På öron-, näs-och halsmottagningen undersöks, utreds och behandlas patienter med sjukdomar som berör öron, näsa och bihålor, munhåla och svalg, luftvägen, matstrupen samt balans och hörsel. Antalet läkarbesök vid mottagningen är 26 000 per år. Därtill kommer 6 000 sjuksköterske-, audionom-, psykolog-, och undersköterskebesök per år med snarkregistrering, hörselutredning, allergitestning, näsfunktionsmätningar och annat. På mottagningen bedrivs akut och planerad specialistvård samt högspecialiserad vård. De akuta besöken utgörs främst av patienter med svåra infektioner inom öron, näs-och halsområdet, övre luftvägs- och sväljningsproblem, patienter med tumörsjukdomar och luftvägssjukdomar.

Vid mottagningen bedrivs även klinisk forskning, främst med prövning av läkemedel mot näs-, och bihålesjukdomar och luftvägssjukdomar samt ansiktsförlamning. Undervisning och utbildning av blivande läkare utgör en viktig del av verksamheten och pågår under större delen av året. Telefonrådgivning av sjuksköterskor utgör en stor del av verksamheten med cirka 70 samtal per dag. Mottagningen är öppen dygnet runt och bemannas av sjuksköterskor, undersköterskor och kanslister från mottagningen mellan 7-17 måndag till fredag. Under övrig del av dygnet och helger sköts mottagningsverksamheten av Öron-och Plastikavdelning 85F och bemannas av personal från avdelningen.

Är du rätt för oss?
Till Öron-, näs och halsmottagningen söker vi en legitimerad sjuksköterska. Du kommer att arbeta som mottagningssköterska med bl a mottagningsarbete och telefonrådgivning. Du har patienten i fokus och är ansvarstagande och motiverad i ditt arbete. Du är en engageras och positiv kollega som bidrar till en bra arbetsmiljö. Har du detta kombinerat med nyfikenhet och noggrannhet kan du vara rätt för oss.

Villkor
Tjänsten är en tidsbegränsad anställning under en medarbetares graviditet med eventuell möjlighet till en tillsvidareanställning. Tjänstgöringsgrad 100%.

För mer information
Avdelningschef Helén Orest, 018-611 52 70

Facklig kontaktperson: Jenny Eklund, 018-611 28 69

Ansökan
Välkommen med din ansökan via nedanstående länk. Urval och tillsättning kan komma att ske innan sista ansökningsdagen passerat, så vänta inte med att skicka in din ansökan.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare

Kompetenser

• Legitimation som sjuksköterska

Arbetslivserfarenhet

Sjuksköterska, grundutbildad: Mindre än 1 års erfarenhet

Om lön

Fast lön. Kollektivavtal finns.

Om anställningsvillkor

Tidsbegränsad, 100%, Tillträde enligt överenskommelse

-
Akademiska sjukhuset
Landstinget i Uppsala län
Akademiska sjukhuset
75185 Uppsala
Ange referens AS688/2017


Escape Room Stockholm