Shift Leader Limhamn


Arbetsgivare: Espresso House
Arbetsort: Malmö
Publiceringdatum: 2017-09-07

Espresso House på Limhamn söker en Shift Leader!

Som Shift Leader på Espresso House utför du alla arbetsuppgifter som en barista gör men rollen innebär också ansvar för och planering av daglig drift tillsammans med Coffee shop managern.

Arbetstiden är förlagd i coffee shopen, där du arbetar direkt i kontakt med våra gäster, tillsammans med det team av baristor som är dina kollegor. Förutom hantering av kaffemaskin och kvarn består arbetet av kassaarbete, beredning av smörgåsar och sallader, diskplock samt andra vanligt förekommande arbetsuppgifter i café. Att Du är baristautbildad är en merit men inget krav, eftersom vi utbildar alla våra baristor i egen regi.

För att bli framgångsrik i rollen som Shift Leader är det viktigt att du har arbetat inom café/restaurang eller har likvärdig erfarenhet tidigare. Du bör även ha god kännedom om branschen och vara van vid att arbeta oregelbundna tider.

Vad erbjuder du oss?


• Du är en glad och positiv person vilket smittar av sig till kollegor och gäster
• Du är tävlingsinriktad och drivs av försäljning
• Du är ansvarsfull och initiativrik och säkerställer att coffee shopen är i toppskick
• Du är en effektiv person som trivs bäst i ett högt tempo

Vad erbjuder vi dig?

Espresso House är ledande inom branschen vilket betyder att du är en del av ett framgångsrikt företag med stora utvecklingsmöjligheter. Vi befinner oss i en kraftig expansionsfas där du får möjlighet att bidra till att ett redan starkt varumärke blir ännu starkare. Vi satsar på våra medarbetare och det finns stora möjligheter att växa med oss. Espresso House är ett företag som kännetecknas av en stark kultur. Vi är stolta över det vi gör och vi har kul på jobbet samtidigt som vi skapar lönsamhet. På Espresso House är utbildning viktigt och alla våra medarbetare för gå en service- och baristautbildning. I rollen som Shift Leader tillkommer fler utbildningar.

Arbetet innebär oregelbundna arbetstider; dag, kväll och helg. Tjänstgöringsgraden är på 30h/vecka. Tillträde 1 september eller enligt överenskommelse. Goda möjligheter att växa inom företaget för rätt person. Intervjuer kommer att ske löpande. Sök redan idag för att ha chansen!

Övrigt

Vi har kollektivavtal med HRF, lön enligt avtal.
Om lön

Timlön enligt kollektivavtal HRF - Visita samt ansvarstillägg och OB

Om anställningsvillkor

Varierande, varannan helg
75% samt mer vid behov.
Södergatan 24
Espresso House
Södergatan 24
21134 Malmö


Escape Room Stockholm