Butikssupport inför inventering


Arbetsgivare: Pema People AB
Arbetsort: Stockholm
Publiceringdatum: 2017-09-07

Pema People AB är verksamt som bemannings- och rekryteringsföretag sedan 1997. Företagets huvudkontor ligger i Norrköping och för närvarande sysselsätter Pema People ca 1300 personer. Pema People AB är ett spännande företag i ständig utveckling, till gagn för såväl nya och befintliga kunder som vår personal. Vår framgång bygger på att vi lyckas rekrytera bland branschens bästa förmågor.

Våra uppdrag inom Rekrytering och Bemanning växer, därför söker vi nu 3 personer till uppdrag som teknisk butikssupport till inventering på Stadiums butiker i Sverige och Finland.

Tjänsten innebär att du arbetar som anställd konsult hos Pema People på uppdrag av Stadium.

Vi söker dig som är laddad för ett spännande uppdrag, gillar att resa, köra bil och ge utmärkt service!Arbetsuppgifter:

Du kommer jobba med att möta nya butiker och butikspersonal varje dag och fördela ut handscanners till Stadiums butiker runt om hela landet. Du ansvarar för kort instruktion till butikspersonalen, uppsättning av laddningsstation och kontroll av scanners inför och efter inventeringen.

Uppdraget innefattar resande till Stadiums butiker inom Sverige och i Finland, för teknisk butikssupport inför butikens årliga bokslutsinventering. Vi söker 3 personer till Sverige och 1 person, gärna finsktalande, till Finland.

Som arbetsgivare står vi för resorna, övernattningar och hyrbil.Kvalifikationer

Vi söker dig som tycker om att ge god service och är mycket bra i kundbemötandet. Vi tror att det är din inställning som gör skillnad och det är önskvärt att du är tekniskt lagd. En utbildning i hur handscanners fungerar får du innan du börjar i butikerna, men vi ser gärna sökande med erfarenhet av inventeringsscanners. Stor vikt läggs på personlighet.

Till den finska regionen söker vi en person som pratar god engelska eller finska och känner sig trygg med självständigt arbete.

B-körkort är ett krav och utdrag ur belastningsregistret kommer göras innan eventuell anställning.Tjänsten är ett konsultuppdrag med tillsättning snarast och urvalet kommer att ske löpande. Vi uppmuntrar därför sökande att inkomma med ansökningshandlingar snarast möjligt!

Arbetslivserfarenhet

Butiksdemonstratör: Mindre än 1 års erfarenhet

Om lön

Enligt överenskommelse.

Om anställningsvillkor

Heltid
Uppdraget är på heltid med start 18/9 och sträcker sig under ca 3 veckor.
Johanna Lagerström
Ektorpsgatan 6
Pema People AB
Ektorpsgatan 6
60337 Norrköping
Ansöker gör du genom att använda länken nedan.


Escape Room Stockholm