Skolsköterska


Arbetsgivare: MALMÖ FRISKOLA AB
Arbetsort: Malmö
Publiceringdatum: 2017-09-05

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med specialistutbildning till distriktssköterska, barnsjuksköterska eller skolsköterska.

Har du tidigare arbetat som skolsköterska eller har erfarenhet av hälsofrämjande arbete med barn och unga ser vi det som mycket positivt. I ditt uppdrag är det viktigt att du har god samarbetsförmåga, att du är kommunikativ och ansvarstagande.

Du är en stresstålig person med en stor portion flexibilitet och ett positivt förhållningssätt. Du har god förmåga att bygga goda och förtroendefulla relationer med elever, kollegor, vårdnadshavare och andra aktörer i ditt uppdrag som skolsköterska. Vi behöver förstärka vår verksamhet med en skolsköterska.

I ditt uppdrag ingår att följa elevernas utveckling mot kunskapsmålen, arbeta hälsofrämjande, förebyggande, genomföra vaccinationsprogram, organisera skolläkarmottagning, följa basprogrammet samt utföra enklare sjukvårdsinsatser.

Du är intresserad av att arbeta såväl med förebyggande hälsoarbete som att sköta de övrigt förekommande arbetsuppgifterna för en väl fungerande medicinsk elevhälsa. Du har en vilja att vidareutveckla ett modernt skolsköterskeuppdrag tillsammans med elevhälsoteam, och pedagoger.

Då skolans elevhälsoteam är under uppbyggnad kommer du att ha ett stort ansvar och möjlighet att påverka uppbyggnaden och ha en drivande roll i elevhälso- och likabehandlingsarbetet på skolan tillsammans med skolledning och kollegor. Du har ett intresse för att arbeta elevnära samt en vilja att stödja eleverna att nå målen i skolan.

Som skolsköterska kommer du även att samarbeta med vårdnadshavare samt andra verksamheter och myndigheter utanför skolan. Du arbetar för en trygg skolmiljö som främjar hälsa, lärande och trygghet. Uppdraget innebär även dokumentation i digitala verktyg.
Malmö Friskola är en F-6 skola som ligger i Malmö. Vi är en liten skola med stort engagemang. Här genomsyras miljön av glädje, inspiration och lust att lära. Vi arbetar enligt genrepedagogiken och lärstrategierna från en läsande klass så att eleverna ständigt utvecklar sitt språk och lär sig nya begrepp och färdigheter. Är du insatt i detta så är det meriterande Hos oss erbjuds ett flexibelt, dynamiskt och varierat arbete.

Kompetenser

• Sjuksköterskeexamen
• Distriktssköterskeutbildning

Arbetslivserfarenhet

Skolsköterska: Mindre än 1 års erfarenhet

Om lön

Vi har kollektivavtal och friskvårdsbidrag.

Om anställningsvillkor

10-20 %
Provanställning 6 månader som sedan övergår i en tillsvidareanställning
Södra Bulltoftavägen 21
MALMÖ FRISKOLA AB
SÖDRA BULLTOFTAVÄGEN 21
21222 MALMÖ


Escape Room Stockholm