Underkonsulter inom ekonomiområdet till vårt nätverk


Arbetsgivare: Jurek Rekrytering & Bemanning AB
Arbetsort: Stockholm
Publiceringdatum: 2017-08-28

Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder ett komplett utbud av bemannings- och rekryteringstjänster. Vi rekryterar och hyr ut alltifrån studenter till yrkesverksamma akademiker med mångårig erfarenhet och specialistkompetens. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, marknad och administration.

Om verksamheten
Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemannings lösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, kontor, teknik, HR och marknad/sälj. Nu söker vi underkonsulter inom ekonomi till vårt nätverk.

Arbetsbeskrivning
Jurek Rekrytering & Bemanning söker nu underkonsulter till vårt nätverk i Stockholm. Vi söker dig som är verksam inom ekonomiområdet och som är intresserad av kortare eller längre konsultuppdrag. Våra uppdrag varierar inom ekonomiområdet och kan exempelvis innefatta roller som redovisningsansvarig, ekonomiansvarig, Business Controller och Financial Controller.

Vem är du?
Vi söker dig som idag driver eget företag och som är intresserad av att gå in på kortare eller längre uppdrag framöver via oss. Förmodligen har du en ekonomisk utbildning i grunden och en bred erfarenhet från något av ovan nämnda områden. Det ses som meriterande om du har goda systemkunskaper samt erfarenheter av att arbeta med förbättring och utveckling av rutiner och arbetssätt.

Du erbjuds
Du kommer att erbjudas utmanande arbeten hos våra kunder där uppdragens längd och sysselsättningsgrad varierar. Vi intervjuar kandidater löpande till vårt nätverk och du är varmt välkommen med din ansökan redan idag. Har du några frågor är du välkommen att kontakta kandidatansvarig Elin Olofsson på elin.olofsson@jurek.se.

Start:
Enligt överenskommelse.

Lön:
Enligt överenskommelse.

Sista ansökningsdag
Välkommen med din ansökan redan idag!

Arbetslivserfarenhet

Redovisningsekonom: Mindre än 1 års erfarenhet

Om lön

Fast lön

Om anställningsvillkor

Heltid
Visstid
Elin Olofsson, Kandidatansvarig
elin.olofsson@jurek.se
Biblioteksgatan 11
Jurek Rekrytering & Bemanning AB
Biblioteksgatan 11
11146 Stockholm
Ansöker gör du genom att använda länken nedan.


Escape Room Stockholm