Account Manager till AMGA


Arbetsgivare: AMGA AB
Arbetsort: Stockholm
Publiceringdatum: 2017-08-22

AMGA är ett svenskägt bolag med specialisering på konsulttjänster, rekrytering & affärsutveckling inom service, bank/finans, försäkring och försäljning.

Är du engagerad, affärsmannamässig och har en stark egen drivkraft? Vill du vara delaktig i ett ungt, snabbväxande och entreprenöriellt bolag?

AMGA samarbetar idag med Sveriges mest ledande bolag och expanderar kraftigt inom branschen. Nu söker vi en Account Manager!Din roll i laget

I din nya roll som Account Manager på AMGA kommer du att arbeta med Sveriges mest expanderande bolag inom customer experience, bank/finans, försäkring och försäljning.

Du kommer tillsammans med Sales & Business Development Manager ansvara för tillsatt affärsområde. Som driva och utveckla affärer samtidigt som du bygger relationer med dina kunder.

AMGA erbjuder branschens mest solida infrastruktur och kunderbjudande inom konsulttjänster, rekrytering och affärsutveckling i nära samarbete med vårt Gasell – och systerbolag med ca 300 anställda.

I denna tjänst rapporterar du direkt till Sales & Business Development Manager och förväntas på sikt växa in i en KAM roll där du även kommer ansvara bolagets största konton nationellt som internationellt.För att lyckas i rollen hos AMGA behöver du:

Utöver ditt intresse för att göra affärer eftersöker vi dig som

- Behärska svenska och engelska flytande i både tal och skrift

- Affärsdriven och kundfokuserad

- God retoriker med förmåga att övertyga

- Värderar utveckling samt att få vara med och bidra i ett växande bolag

- Erfarenhet av försäljning är meriterande men inget krav då vi lägger stor vikt på personlighet

Vidare vill vi att du drivs av att skapa, påverka och förändra i en ung koncern och på sikt växa in i en nyckelroll. Du är driven samt eftersträvar personlig utveckling i en dynamisk och snabbväxande miljö.


Om företaget

AMGA är grundat av branscherfarna entreprenörer tillsammans med Gasell – och systerbolaget Ageris och förser organisationer med värdefulla humana resurser som skapar bestående affärsnytta genom innovativa upplägg.

Affärsområdena bolaget är verksamt inom är konsulttjänster, rekrytering & affärsutveckling inom Customer Experience, Bank/Finans, Försäkring och Försäljning. Vi samarbetar idag med Sveriges mest ledande bolag och expanderar kraftigt inom branschen.Ansök till teamet och var med på vår resa att förändra branschen

Vi hanterar ansökningar löpande där sista ansökningsdatum är 18/9 - 2017. Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Alexander Magnusson, COO på 08-551 118 71.


Välkommen med din ansökan!

Arbetslivserfarenhet

Account manager: Mindre än 1 års erfarenhet

Om lön

Enligt överenskommelse

Om anställningsvillkor

-
-
Svetsarvägen 8
AMGA AB
Svetsarvägen 8
17141 Solna


Escape Room Stockholm